Το blogger τα έχει παίξει!

Φαντάζομαι δεν είμαι η μόνη που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την χθεσινή αναβάθμιση του blogger η οποία είχε ως αποτέλεσμα να σβηστούν τα σχόλια από κάποιες αναρτήσεις μου. Αναδημοσιέυσα τα σχόλια σας μιας και τα είχα κρατήσει μέσα στο λογ/σμό του gmail και εννοείται ότι στέλνω και ένα mail στη google με τα σχετικά παράπονα.
Εσείς αντιμετωπίσατε αντίστοιχο πρόβλημα αν ναι πήρατε κάποια απάντηση;
Demi

4 σχόλια :

 1. Χτες βράδυ όταν κατάφερα να ξαναμπώ στο Blog τρόμαξα, γιατί είχε σβηστεί η τελευταία ανάρτηση και μια έτοιμη από τα πρόχειρα. Σήμερα επανήλθαν, αλλά έχω χάσει τα τελευταία σχόλια. Πώς τα αποθηκεύεις? Έχεις βάλει να σου στέλνει mail-ειδοποίηση και αυτό αποθηκεύεις?
  Πάντως στο σχόλιο που με ρωτούσες για paintball Θεσ/κη μιας και σβήστηκε η απάντηση στέλνω εδώ:
  Ο φίλος μου πέρυσι ήτανε Θεσ/κη κάποιους μήνες κι είχε πάει http://www.dynamitepaintball.gr/V2/ που του άρεσε και κοστίζει 20€. Στο google βλέπω κι αυτό http://www.adventurepaintball.gr/ αλλά δεν ξέρω περισσότερα για το συγκεκριμένο.
  Φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. marizaki καλημέρα! Το φαντάστηκα ότι δεν θα είμαι η μοναδική. Κάθε φορά που σχολιάζει κάποιος μου έρχεται e-mail στο gmail μου και επειδή δεν τα είχα σβήσει (ευτυχώς) τα αναδημοσίευσα!Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες για το paintball! φιλιά πολλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλά το θυμόμουν ότι είχα παραπάνω σχόλια σε ένα ποστ μου! Νόμιζα ότι ήταν ιδέα μου, παραλίγο να με βγάλω τρελή! Θα προσπαθήσω να τα ξαναδημοσιεύσω κι εγώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή