Είσαι έτοιμη για ένα Color Crush;

Πάω που λέτε την προηγούμενη εβδομάδα με το φασόλι σε γνωστό εμπορικό κέντρο ανατολικά της Θεσσαλονίκης για να αλλάξω μεγέθη στους υπνόσακους τους (αχ πως μεγαλώνει έτσι αυτό το παιδί).

Σταματάμε στο συντριβανάκι που έχει έξω απο το κατάστημα των The Body Shop και το φασόλι είναι ήδη έτοιμο να "ορμήξει" και να πάρει ένα μπαλονάκι από τα stand που είχαν στηθεί έξω από το κατάστημα. Αμέσως, παίρνει το μάτι μου ότι οι κυρίες που κάθονταν στα τραπεζάκια απολάμβαναν μια περιποίση manicure στα πλαίσια promo της εταιρείας. Ναι manicure, καλά διάβασες, τα The Body Shop λάνσαραν πριν από λίγες ημέρες τη δική τους σειρά Color Crush και εννοείται ότι τα επισκέφθηκα.

Παρόλο που δεν μπόρεσα να απολαύσω και εγώ ένα manicure (το φασόλι παθαίνει "αμόκ" κάθε φορά που μπαίνουμε σε κατάστημα για να ψωνίσω) "σκανάρω" γρήγορα τις αποχρώσεις και κολλάω στα γκρι, taupe, nude τα οποία θεωρώ ότι είναι κατάλληλα τώρα για το φθινόπωρο.  Δοκιμάζω γρήγορα δύο αποχρώσεις καταλήγω στην "meet me at dusk" και παρέα παίρνω και μια κρέμα χεριών με αμύγδαλο, γιατί ήδη τα χέρια μου με τα πρώτα κρύα υποφέρουν.
 

The Body Shop Color crush βερνίκι νυχιών- meet me at dusk απόχρωση
Γυρνώντας στο σπίτι και αφού βάζω το μικρό ταλιμπάν για ύπνο, βγάζω από την τσάντα το βερνίκι και χωρίς καμία περιποίηση το δοκιμάζω με μια χαρά λες και είμαι παιδάκι σε λούνα παρκ. Πέραν της έντονης μυρωδιάς (;) εφαρμόζω δύο στρώσεις το κάθε νύχι και διαπιστώνω ότι:

The Body Shop Color crush βερνίκι νυχιών- meet me at dusk απόχρωση
*Το βερνίκι έχει καλή πυκνότητα, είναι pigmented που λέμε εδώ στο κόσμο του beauty blogging.
*Το βουρτσάκι του είναι άψογο, ούτε πολύ μεγάλο ούτε πολύ μικρό βοηθάει πολύ στην ακριβή επίστρωση, αποφεύγοντας τυχόν πλευρικές διαρροές.
*Μέχρι να πεις το "φεγγαράκι" τέσσερις φορές στο φασόλι γιατί ενδιάμεσα ξύπνησε ,έχει στεγνώσει τελείως, μπορείς να ξεκινήσεις το πλύσιμο των πιάτων.
*Η φόρμουλα είναι ιδιαίτερα λαμπερή και διατηρήθηκε το ίδιο για τις δύο επόμενες ημέρες.
*Χωρίς base coat και top coat το βερνίκι άρχισε να ξεφτίζει την τρίτη ημέρα, επίτευγμα αν αναλογιστεί κανείς ότι ακόμη ψάχνω τον μαθηματικό τύπου που θα λύσει τη συχνότητα αύξησης των άπλυτων πιάτων στον νεροχύτη της κουζίνας μου.
*Τα βερνίκια είναι 3free αντίστοιχα πολλών επαγγελματικών τα οποία άξια συναγωνίζονται.
*Έχω ερωτευτεί την απόχρωση. Αυτό το dusty peach pink ή αλλιώς salmon είναι τόσο σοφιστικέ, τόσο κολακευτικό και ιδιαίτερα διακριτικό όταν "ψιλοξευτίζει" αν αναλογιστώ ότι θα θυμηθώ να τα ξεβάψω μετά από δύο εβδομάδες.
*Θα ήθελα σίγουρα η συσκευασία να περιέχει περισσότερο προϊόν τα 6,8ml τα βρίσκω δυσανάλογα της τιμής τους (6ευρώ).
The Body Shop Color crush βερνίκι νυχιών- meet me at dusk απόχρωση

Για την κρέμα θα σας μιλήσω σε επόμενο ποστ, για πείτε μου εσείς τα έχετε δοκιμάσει;

0 σχόλια :